Shrihat Satva Yoga

Yogaen til at Rense Tidligere Inkarnationer

Efterhånden som en initieret stræber efter højere niveauer af oplysning, må han gå en vej af mesterskab der producerer en tilstand af indre androgyni. Idet han har sluppet alle andre identiteter må en mester også slippe kønsidentiteten. Dette er nødvendigt for at balancere de indre proaktive og receptive kvaliteter.

Løsning af de 24 feminine og 24 maskuline reinkarnationscyklusser får denne ønskede tilstand til blomstre. Den urgamle Shrihat Satva Yoga praksis faciliterer fjernelsen af skidt fra tidligere inkarnationer som er fastholdt i den fysiske form og i felterne omkring kroppen.

Du kan købe bogen (incl. musik) som paperback eller pdf fil online via Spiritual Journeys’ butik.

Se bogen her

Få den som PDF her

Hvis du har købt Shrihat Satva Yoga som paperback, kan du registrere dig for at få musikken (Mp3) her

Bogen Labyrinth of the Moon består af 144 vers af Drømmenes Poesi samt en omfattende liste over drømmesymboler. Den er et værdifuldt redskab til at åbne op for de dybere drømmestadiers kommunikation hvorved healing af af psyken og kroppen forstærkes, ligesom det faciliterer balancen af det Indre Barn samt de andre subpersonligheder.
Den er designet til at slippe tidligere inkarnationers cyklusser hold i os og er derfor en essentiel partner for udøvere af Shrihat Satva Yoga, men er også en fantastisk bog alene.

Labyrinth of the Moon (Paperback)

Labyrinth of the Moon (PDF download)