Testimonials

Lovprisning af Almine

Hvad enten det drejer sig om tanker om et online kursus, en hjertefølt kommentar om en personlig lydhealingseliksir, feedback på en bog eller deling af en healing, mirakel eller vision under et spirituelt retreat – lige siden Almine er blevet offentligt kendt har mange mennesker fortalt om deres følelser omkring den velsignelse det har været at være i kontakt med hende.

I denne sektion kan du se et udvalg af nogle af de lovprisninger Almine har modtaget gennem årene. De inkluderer udtalelser om hendes paradigme-brydende lære, hendes evner som healer eller hendes medfølelse som et medmenneske der hjælper andre på den vej hun har gået før.

 

Almines gaver som mystiker er en åbenbaring for alle som kender hende. Hun er et internationalt fænomen og fortjener så sandeligt at være det .

H.E. Sir Colville Young, G.C.M.G., M.B.E., Ph.D
Generalguvernør i Belize
Mellemamerika

 

San Buskmændene i Sydafrika er glade over Almines kærlighed og respekt for os. Jeg står 100% bag hende og det store arbejde hun gør for Jorden.

Delaria (Baba) Festus
Wisdomkeeper for San Buskmændene i Sydafrika

 

Hvilken uvurderlig oplevelse at få lov til at få et glimt ind i et af vor tids mest bemærkelsesværdige liv.

H.E. Ambassadør Armen Sarkissian
Astrofysiker, Cambridge Universitet, England
Tidl. Premierminister i Republikken Armenien

 

Jeg er virkelig imponeret af Almine og integriteten af hendes åbenbaringer. Min respekt for hende er umådelig stor og jeg håber andre vil finde lige så meget værdi i hendes lære som jeg har.

Dr. Fred Bell
Tidl. Nasa Videnskabsmand
Forfatter til The Promise

 

Er hun en Mystiker, Seer, Healer, Helgen eller en kombination af dem alle? Almine er virkeligt på det allerhøjeste niveau af opstigning nogen kan opnå…

Nick Bunick
Forfatter til The Messengers

 

Fra mit synspunkt er Almine en af de bedste Spirituelle Lærere der har været i dette årtusind.

Standing Elk
Ihunktowan Dakota Sundance Chief

 

Almine er exceptionel! Mennesker flokkes fra hele verden for at få glæde af hendes unikke kraft.

Hans Højhed, Hertugen af Valderano
Hertug af Castel di Spano
Marquis af Rio Castel

 

Denne lære er sådan en velsignelse for vores verden. Almine er virkelig den mest dybsindige mystiker i vor tid. Hun er personificeringen af medfølelse, klarhed og lys.

 Den Højtærede, The Lord Palmer
Medlem af House of Lords, Westminster Palace,
London, England

 

Denne smukke kvindes tilgang til livet er med respekt, ære og medfølelse. Hendes høje energi og åbenlyse viden om urgamle healings måder er kendetegnende for en sand healer.

Grandmother Nagi Whiteowl
Indiansk Ældste
Cherokee og Lakota Nationerne

 

Almine er et spirituelt væsen af viden, sandhed og lys – en lysende stjerne af visdom. Hendes evner er ikke mindre end ekstraordinære. Hendes kraftfulde budskab burde deles af alle.

Dr. Linda L. Brown, B.A., N.D.
Canada

 

Almine er legemliggørelsen af ren kærlighed. Jeg er blevet dybt transformeret af hendes medfølelse. Jeg anbefaler hendes lære højt og ubetinget.

Dr. Kristayani Nancy-Jones, D.O.
Frankrig

 

Almines genialitet ligger i hendes ekstraordinære sensitivitet over for andres energifelter. Denne gave gør hende til en exceptionel healer.

Dr. James Alexander, D.C.
USA

 

Jeg er meget imponeret. Jeg har aldrig mødt nogen der bedre ved hvad det vil sige at helbrede, inklusiv læger, end Almine. Vores interaktion efterlader mig beriget.

Dr. Robert Jacobs, M.D.
England

 

Almine er en udsøgt lærer – opløftende, fornyende. Højderne i hendes lære rører dybderne i vores sjæle, og bevirker en nænsomt fremkaldt transformation.

Dr. Mary Cosgrove Staffa, Ph.D.
USA

 

Informationen hun bringer til menneskeheden er af højeste klarhed. Hun har fuldt ud fortjent sin anseelse som den ledende mystiker af vor tid.

Zbigniew Ostas, Ph.D.
Quantum Medicine, Somatidisk Orthobiologi
Canada og Polen