Om Retreats med Almine

De retreats hvori ​​denne verdenskendte mystikers lære tilbydes, har flere unikke og karakteristiske træk. De kan variere meget i og med at disse globalt forekommende begivenheder hver har et specifikt tema, men der findes følgende fælles elementer:

Populære mystikere der er fordybet i lyksaligheden af udvidet bevidsthed er sjældent tilgængelige for deres tilhængere. Almine underviser personligt under hele retreatet, nogen gange med ekstra yoga eller healing sessioner tilbudt ved slutningen af ​​dagen af kvalificerede studerende, gratis. Hun anser det globale samfund af hendes elever som hendes lysfamilie, og personlig udveksling er en del af undervisningsoplevelsen.

Hvert retreats forventede pensum er en profetisk udtalelse om de nye cutting-edge åbenbaringer og mystik, der bliver givet. Almine har stilnet den interne dialog i sindet, og er derfor en klar kanal for den aldrig før hørte information der kommer frem. Studerende, der er i stand til at følge hende fra retreat til retreat modtager ny og dybtgående information hver gang.

Studerende får mulighed for at deltage i at få adgang til ny viden ved øjeblikkelig vækkelse af ​​evner og indlæring af hidtil ukendte værktøjer. Dette skaber en kraftfuld åndelig oplevelse, snarere end en statisk forelæsning. Almine har udtalt, at hun ikke samler studerende, men hjælper med at vække mestre. Hun tømmer dit sind for øredøvende snak, i stedet for fylde det med mere fakta.

Antallet af studerende på Almines retreats er forholdsvis få på dette tidspunkt, hvilket giver en intim oplevelse. Masserne drages til lærere af det kendte. Almine er en lærer i det ukendte med en stor gave i at gøre selv det ukendte forståeligt. Antallet af sandhedssøgende, der drages mod det kendtes ikke-udfordrende materiale, har valgt et langsommere tempo at vokse i. Hendes spirituelle retreats er for de få, der ønsker at “flyve som ørne i de højere luftlag, efterladende fugleflokkene bag sig.” Troen på, at noget kan være virkelig kendt er en illusion af masserne. Mestre ved at fra vores begrænsede udsigtspunkt, kan intet være virkelig kendt. Vi lever i det ukendelige. At drages mod det kendte er som “en fisk, der svømmer rundt og rundt i sin bowles indelukke” (Almine).

Omgivelserne under Almines retreats varierer i natur. Nogle er en udendørs oplevelse, nogle er i kosmopolitiske områder og for nuværende, er der enkelte muligheder for retreats i hendes hellige og smukke hjem i Oregon, USA. Desuden er der ind imellem intensive mande- eller kvinderetreats, der giver mulighed for at fordybe sig fuldstændigt i oplevelsen fra morgengry til sen aften. Der er også i øjeblikket mulighed for individuelt studie eller i små grupper på højst fire.

Uanset hvilket retreat du vælger, er dem der har haft denne ubeskrivelige oplevelse enige om, at det har forandret deres liv. De fleste der har oplevet disse kraftfulde retreats og har deltaget i deres mirakler, har tilkendegivet deres dybfølte mening om at der ikke findes noget der tilnærmelsesvis ligner det. Der er simpelthen ingen sammenligning.

For kommende arrangementer rundt om i verden, gå til Spiritual Journeys og se i menuen til højre.