I Am Presence: Gennem Seerens øjne

by Malue on February 2, 2014

Oplev verden gennem Almines øjne

I am Presence: The Art Of Happiness

Som nogle af jer måske ved er Almine ved at starte et nyt onlineformat som kommer til at erstatte de tidligere onlinekurser. Det vil være en måde hvorpå du kan følges med hende dag for dag og se verden gennem hendes øjne. Dette nye eventyr foregår via siden
 www.iampresence.com

“Må disse hellige glyffer og livsforandrende visioner ikke blive skyllet væk og glemt, ligesom skriften i sandet, men må de blive en gave og velsignelse til hele menneskeheden.” – Almine

Introduktion
af Sergey Achkasov
Moskva, Rusland

Seeren Almines rejse begyndte i de nordvestlige regioner af USA og Canada. Det var her hun startede sin træning af små grupper af elever i deres søgen efter at finde frihed fra det egoiske selvs snævre perspektiver.

I bjergenes og skovenes mørkegrønne landskaber af majestætiske fyrretræer, delte hun sine hemmeligheder med blot nogle få. Ved de hvide strande på Stillehavskysten nedskrev hun på gamle sprog og ukendte skrifter de mysterier hendes studerende endnu ikke kunne forstå. Åbenbaringerne indeholdt i disse glyffer og sigils ville aldrig blive kendt, skyllet væk af tidens vande.

I riger usete af menneskeøjne rejste hun og samlede værdifuld viden om hvordan livet begyndte, og studerede tid og rum og de forskellige virkeligheders kvantefelter. Mystiske væsner var hendes venner og mirakler fulgte hende hvor end hun gik.

Efterhånden som hun mestrede tidløshed, voksede hendes evne til at bibringe hellige redskaber og dybtgående metafysiske indsigter eksponentielt, og nogle år flød en bog om måneden fra stilheden i hendes sind. Under en længere periode i Rusland, hvor mange kom for undervisning og healing, ledsagede jeg hende på hendes rejse.

Det var i løbet af denne tid at jeg først blev opmærksom på hendes personlige dagbog. Jeg var forbløffet og fascineret. Hun var lige blevet færdig med et håndskrevet manuskript på 600 sider, og hver dag bragte nye indsigter til at dele med dem rundt omkring i verden som søgte det cutting-edge materiale hun så villigt delte.  Hvad var der i dagbogen? Var indholdet for helligt til at blive udtrykt?  Gav det sin kraft på mere subtile måder eller var menneskeheden endnu ikke klar til disse dybere forståelser?

Da Seeren gav sin tilladelse til at jeg måtte undersøge dagbogen blev jeg dybt bevæget. Følelsen voksede da jeg bladrede igennem hendes håndskrevne indlæg. De smukt skrevne sider gav en tæt nærhed til hendes optegnede visioner. Jeg følte det som om jeg kunne se gennem Seerens øjne, og jeg følte mig samlet op af kraften i hendes liv og storheden i hendes vision. Jeg følte mig forandret og ekspanderet, mit sind bragt til tavshed af dette sjældne vindue til rejsen og livet hos en uforfærdet udforsker af uendelighedens ukendelige mysterier…

~ * ~

Hvordan
Det foregår som abonnement hvor du enten kan være med løbende eller for en måned ad gangen. Der er ingen bindingsperiode og afmelding sker nemt med et enkelt klik. Almine vil levere materiale hver dag 5 dage om ugen i form af tekst, billeder, videoer mm, altså en fleksibel platform hvor vi er med på første række.

Pris
Prisen er noget billigere end kurserne, og der er som sagt to muligheder:

I Am Presence: The Art of Happiness
(løbende abonnement, pr måned)
$49.99 = ca. 275,- kr

I Am Presence: The Art of Happiness
(Februar 2014)
$59.99 = ca. 330,- kr

Hvornår starter det
Almines første indlæg kommer på imorgen d. 3. februar, men du kan starte når som helst.

Læs meget mere om dette spændende online studie og interaktiv oplevelse med Almine her:

 www.iampresence.com

Leave a Comment

Previous post:

Next post: