Hvad der skete med mig

by Malue on February 25, 2015

AlmineAlmine har været fraværende et par måneder på grund af en alvorlig medicinsk begivenhed, og vi får nu den bagvedliggende årsag. Læs mere her hvad hun fortæller:

“Der er i øjeblikket en situation i Nigerias og Ghanas jungler som resten er verden er uvidende om. De indfødte flytter ind til byerne og efterlader plantager i fuld vækst – landbrug i isolerede områder er slut. Grunden til dette er at dæmoner har infiltreret mellemverdenen (vores verden). Alle der ser på dem dør inden for få dage. Nogle af dem har også vist sig i Mellemamerika. Selv det et kigge på dem fra afstand har slået folk omkuld i coma.”

“Jeg havde ledt efter det sted hvor mange sjæle blev tilfangetaget under traumerne fra massemord. Jeg kunne heller ikke finde massemorderne i sjæleverdenen – ligesom dem fra Nazi regimet – hvilke jeg har ledt efter i årevis. Et par dage før mit medicinske akuttilfælde indtraf, fandt jeg faktisk ud af at alle disse lavere væsner beboede en underverden hvis eksistens jeg ikke var klar over. Det er også her hvor disse dæmoner bor. Jeg stirrede en fuldt ud i ansigtet, og livet begyndte at antage en mareridstagtig kvalitet. To dage senere fik jeg et massivt slagtilfælde og blev føjet til et hospital. Jeg kan stadig ikke tale, høre eller gå særlig godt, og tvivler på jeg bliver i stand til at undervise i år. I er altid i mit hjerte og tanker.”

Med kærlighed,
Almine

Note fra Ronni:
“Jeg har været ved Almines hospitalsseng næsten dag og nat, og det at se hende gå fra fuld coma i de første tre uger  til hvor hun er nu – lysende klar og smuk som nogensinde – har i sandhed været et mirakel; noget som hendes sygeplejersker og læger har bekræftet.”

Jeg er dybt taknemmelig og lykkelig over at Almine er i bedring og på vej tilbage til os.

{ 1 comment… read it below or add one }

Kristine February 25, 2015 at 10:46

<3 <3 <3

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: