Q & A, Healingsprocessen går fremad

by Malue on February 26, 2015

Idag giver vi nogle spørgsmål og svar omkring Almines helbred, hendes healingsproces og hvordan det blev sådan. For yderligere detaljer om hvad der skete med hende, se indlægget fra 25.02.15

Spørgsmål: Hvorfor tager det Almine et år at blive helbredt? Burde mestre ikke helbredes hurtigere?

Ronni (Almines partner): Du må forstå at denne type slagtilfælde normalt er dødeligt. At Almine stadig er i live er et mirakel at være taknemmelig for. Hele hendes verden er vendt på hovedet, og det vil tage noget tid.

Spørgsmål: Hvis vi alle gerne vil tage os tid til at bede for hende, hvad ville så det bedste være at bede for?

Ronni: At hun må få sin stemme tilbage på et tidspunkt. Hun er meget modløs over den negative prognose fra specialisterne.

Spørgsmål: Hvordan kan det lade sig gøre at en dæmon får fat i en der lever i sådan et mesterskab?

Almine: Vi bliver kun sårbare over for dæmoner når vi ikke får skilt os af med indre dæmoner (en dæmon er en del hvor vi lever på et lavere niveau end vores højeste perception). I slutningen af november, lod jeg mig selv miste modet og blive ked af det over et usædvanligt stort antal beskyldninger og andre uretfærdige og respektløse beskeder, og jeg tabte entusiasmen for at dele disse vidunderlige sandheder. Der var også adskillige gange hvor studerende viste at de kun lever lærdommen når det passer dem. Jeg vidste i mit hjerte at det at tillade andre at påvirke mig på den måde, var en fejl, men jeg var for udmattet til at lave mit sædvanlige indre arbejde. Dette gjorde mig sårbar.

Med meget kærlighed,

Almine

Leave a Comment

Previous post:

Next post: