Personlig Lydeliksir

Din personlige lydhealing

Ved at forbinde sig med dig gennem hjertet komponerer og synger Almine din lydeliksir som du kan gemme hele livet for vedvarende positive resultater.

Sprogene der synges på under optagelsen er Den Hellige Fader og Moders, også kendt som Det Uendelige. Sommetider vil englerigerne også give dig deres navne, så disse bliver påkaldt når du spiller din lydeliksir.

Efterhånden som dine livsbetingelser ændrer sig vil også din enestående eliksir ændre sig i måden den assisterer med at fjerne illusion og afsløre det ægte. Du behøver aldrig at forny den.

Din lydeliksir vil være omkring 2 og et halvt minut i længde og bliver leveret i Mp3 format. Venligst tillad 3 ugers leveringstid.

Prisen for hver eliksir er US $100

En optagelse med Almines oversættelse af din eliksir kan bestilles for US $50. Hvis du bestiller begge dele til samme person på samme tid, da venligst skriv dette på begge ordreformularer.

Hvis du tidligere har købt en lydeliksir men endnu ikke har en oversættelse, beder vi om at du skriver nummeret på denne lydeliksir.

Send venligst dine spørgsmål eller kommentarer til elixirs@Almine.net

Denne unikke Lydhealing kan købes online via Spiritual Journeys’ butik.

Få din egen personlig Lydeliksir her

Oplever du problemer, er i tvivl omkring bestilling eller betaling eller har spørgsmål iøvrigt, da tøv endelig ikke med at kontakte os på malue@almine.net