Labyrinth of the Moon

Engle Lydhealing

Månens Labyrint – Musik fra de Skjulte Planeter

Meget mere end udsøgt musik fra stjernerne!

Alle vokaler af Almine
Produceret af Almine og Ephrimvael

Dette smukke album fås både som CD og Mp3 fil og kan købes online via Spiritual Journeys’ butik.

Køb CD’en her
Køb Mp3 filen her

Oplever du problemer, er i tvivl omkring bestilling eller betaling eller har spørgsmål iøvrigt, da tøv endelig ikke med at kontakte os på email malue@almine.dk

Nedenstående er en beskrivelse af de 12 numre der findes på albummet:

1. Huspave Den Anden Månes Gry

Sunget a capella til Oregons frøkor, giver den eksotiske lyd af denne lydeliksir en overjordisk fornemmelse af en dybt mystisk planet.

2. Kruganet Overgivelse

Skrøbelig som blødt sne, dyb og ren som jomfruelig is, ligger den feminine ånd inkorporeret i vokalerne og den kanaliserede instrumentation.

3. Uvelesbi Symfoni af den Kosmiske Vind

Vokalernes udsøgte sensitivitet har sammen med den bevægende instrumentation, der spontant bliver spillet af Almine, skabt en musikalsk eliksir af uovertruffen, hjerteåbnende skønhed.

4. Kaanigvit Hinsides For Evigt

De Skjulte Planeter er feminine i modsætning til de 12 kendte planter. Det feminines styrke og nænsomme kvaliteter findes i denne eliksir.

5. Hubelas Gudindens Medfølelse

De fantastiske vokaler kærtegner lytteren. Man føler sig vugget af stemningen af Guddommelig Medfølelse. Denne eliksir opløser byrden af tidligere livs traumer.

6. Piritnet Kalder på Torden

Denne vilde og frie lyd af hjertebankende spænding, har som sit formål at frigøre menneskeheden fra illusionen om livet som værende byrdefuldt. Den er designet til at genskabe håb og lethed om hjertet.

7. Vaa-usta De Syv Vindes Dans

En spændende lydeliksir af bølgende sensualitet med det formål at opløse rigide programmer af trossystemer. Den bringer begejstringen ved den eventyrlige opdagelse af det kosmiske spil tilbage.

8. Graanuchva Samling af Star Seeds

Et uovertruffent mesterstykke af Gudinden som skifter form igennem eksistensens slør. Denne eliksir er en dans af tidløs mystik.

9. Bru-aret Glæde

Strålende og blank som en skinnende guldklump, glimter denne energetiske eliksir gennem sine vokaler og spontant kanaliserede instrumentation spillet af Almine.

10. Selbelechvi Håndblomster

En eklektisk, hypnotiserende blanding af jordnær instrumentation og åndelig himmelflugt, opnået med de uforglemmeligt smukke vokaler.

11. Husvaa Gudindearketypernes Opståen

De lilla bånd af hvirvlende lys og lyd, stemmen der øges i skalaer af femtedele – et interval der åbner hjertet til nye værenstilstande.

12. Minut De Talende Trommer

Skikken med at tale over store afstande ved hjælp af trommeslag er kendt på Jorden blandt visse oprindelige kulturer, ligesom det også er på Minut. Da vi spurgte hvorfor de brugte trommer til at kommunikere med svarede de: ” Fra vores hjerteslag til dit vi taler.”