Children of the Sun

Engle Lydhealing

Solens Børn – Musik fra de Kendte Planeter

Meget mere end udsøgt musik fra stjernerne!

Dette smukke album fås både som CD og Mp3 fil og kan købes online via Spiritual Journeys’ butik.

Køb CD’en her
Køb Mp3 filen her

Oplever du problemer, er i tvivl omkring bestilling eller betaling eller har spørgsmål iøvrigt, da tøv endelig ikke med at kontakte os på email malue@almine.dk

Nedenstående er en beskrivelse af de 14 numre der findes på albummet:

1. Klanivik II
DEN INDRE SOL

Indad pulserende

2. Andromeda Barugala
ÅNDENS HIMMELFLUGT

Denne races dybe spirituelle modenhed bevidnes ikke blot ved denne udsøgte sang, men også ved de komplicerede korncirkler de har lavet i vores marker. I alle områder af kommunikation deler de deres races skønhed.

3. Andromeda Kaarsana
FESANGEN

Denne sang om feerne fra Andromeda er faktisk en børnesang. Da den blev modtaget, kunne det høres at den blev sunget af uskyldige stemmer fra en gruppe børn af Kaarsana racen.

4. Antares
STORMENS ØJE

De intense og rigt nuancerede følelser de bad om at få fortolket gennem deres pragtfulde musik, er en dybt bevægende oplevelse der slipper fortiden og efterlader lytteren forandret.

5. Orion Karrit-Arach
LANDING PÅ JORDEN

Denne transmission fra Orion er en fejring af de åbnede kommunikationslinjer mellem Karrit-arach’erne og menneskeheden. Den simulerer en rumskibslanding, blandet med de jublende stemmer der synger lovprisninger over at vores racer har forbundet sig igen.

6. Orion AmfaPabian
SINDSRO

Musikken er den raffinerede essens af et niveau af mesterskab der afspejler det stille sinds udvidede opmærksomhed.

7. Venus Melaganiga
OMFAVNET AF DEN ENES KÆRLIGHED

Omfavnet af Den Enes Kærlighed omslutter lytteren musikalsk med en følelse af at komme hjem; af at blive næret af det Ene Liv. Dens dybe varme gennemtrænger dit væsen med en dyb tilfredsstillelse.

8. Lyra
REJSEN HJEM

Rejsen Hjem er en dansende lethed af fryd; et udtryk for glæde over den kosmiske opstigning som har bragt alle rodracer til genforening. Lyras indflydelse på Lemurianernes musik er tydelig i denne sang. Lemurisk musik havde i sin seneste periode en tilsvarende genre i dens instrumentation.

9. Arkturus
JUBEL

Masarach – hvilket betyder jubel på Aratvavi sproget – er et musikalsk mesterværk der rører og vækker hjertet. Der er jubel fordi de kan dele deres hjerter med os gennem deres kunst.

10. Plejaderne
MANSARATS BLÅ MÅNE

Mansarats Blå Måne er som Plejadisk Poesi udsøgt lyrisk i måden at beskrive det der betager dem – det naturlige miljø de bor i. Der males et uforglemmeligt og gribende musikalsk billede af landskabet på en af deres måner.

11. Alpha Centauri Pleg Vaa
DYB FRED

Det usædvanlige område som Almine har været nødt til at synge i, for vokalt at kunne fortolke musikken som den er givet af stjerneracerne, er mirakuløs og meget tydelig i dette stykke. Idet det i nogle henseender ligner Tibetansk overtonesang, indikerer det at visse kulturer på Jorden i en fjern fortid har været under interstellar indflydelse.

12. Sirius C
I TRÆTOPPENE

Musikken modtaget fra Sirius C, en planet hovedsageligt dækket af grønligt hav og et kontinent af regnskov på størrelse med Australien, kom oprindeligt fra Mer folket. Den første deling med menneskeheden var dog formodet at skulle komme fra de 12 Rodracer da disse sange skaber en samlet alkymistisk ligning til at tilvejebringe menneskets renæssance. Den race hvis musik har erstattet Mer musikken, er landboere. Denne livfulde sang beskriver deres frodige verden.

13. Store Bjørn
HISTORIEN OM BJØRNEKLANERNE

Historien om Bjørneklanerne fortælles stadig i de mundtlige traditioner blandt indfødte stammer som f.eks. Mohawk. De talte ord beskriver deres urgamle oprindelse fra Jorden, og hvordan de undslap en katastrofal aksehældning ved at flygte gennem en tidstunnel. De syngende stemmer indikerer følelsen bag ordene.

14. Klanivik II
DEN INDRE SOL

Udad pulserende