Earth Chants – Sange fra Jorden

Tidsbegrænset mulighed!

Under Almines juleretreat i december 2011, der blev holdt i hendes hjem, begyndte hun at høre en 3 dage lang hellig sang (chant) der stammede direkte fra Jorden. Denne sang balancerer det maskuline og det feminine for at bringe enhed til modsætningernes indre konflikt.

Denne 72 timer lange sang bliver optaget 3 minutter ad gangen og  bliver “looped” for at skabe en 12 min lang meditation.

Du kan bestille flere portioner til dig selv eller andre.

Jordens Sang forbereder os til at forlade dualitet og gå ind i en virkelighed uden modsætninger ved at skabe indre androgyni.

Dette er en tidsbegrænset mulighed så bestil nu!  Så snart Almine har optaget 72 timer med sangen vil dette produkt ikke længere være tilgængeligt.

Ja, tak – lad mig bestille et unikt stykke af Jordens Sang

Hvad handler da sangen om og hvorfor er den vigtig?

“Sangene fra Jorden fortæller historien om det Kosmiske Barn og hvordan hun blev fanget  i et bur. Buret er spindelvævet (Almines betegnelse for denne virkelighedsmatrix, red.). Og hvordan hendes moder kommer ind i buret for at finde sin datter og bringe hende hjem. Og til sidst hvordan moderen forlader buret og datteren  finder vejen hjem. 

Der er denne episke fortælling om det Kosmiske Barn som beskrives i Jordens Sange, af hvilke der kun er 72 timer, og vi har bragt dem ind efterhånden som i har bestilt dem til jer selv. Når de er færdige, er de færdige; så er der ikke mere.  Så det er ligesom at købe en ejendom. Jeg mener du ejer et stykke af den sang som påvirker dit liv. Hvad påvirker den? Ånden.      

Det Kosmiske Barns Sang, den gamle historie åbenbaret fra Jordens klipper er hvad du hører. Og den sang renser psykiske aftryk som er elektrisk formede aftryk der ligger spøgelsesagtigt i ånden hos alle væsener.

Og hvorfor er de der? Fordi de prøver at få os til at huske historien som den virkelig var. Og de prøver at lade os vide hvordan dette kan løses. Så altså denne historie om det Kosmiske Barn slipper behovet for disse gamle, gamle stykker historie der er blevet forvrænget,  så de kan frigives fra Ånden.”  ~ Almine
(uddrag af  “Down the Rabbit Hole”, episode 10 – læs evt. mere om dette spændende kursus her)

Er du nysgerrig efter at høre en sang? Klik på nedenstående link for at lytte til et eksempel af Jordens Sang og gå ikke glip af din egen portion af dette smukke værk:

Chant of the Earth

Enhedens værktøjer

Earth Chants, Jordens Sang, er et af de tre hovedredskaber for Enhed. De to andre er Belvaspata, Healing of Oneness, og tre lyseliksirer for krop, sjæl og ånd. Du kan læse mere om det i indlægget her Enhedens Værktøjer og se dem alle i online butikken her