Almine i stilstand

by Malue on December 17, 2014

Der er desværre sket en alvorlig hændelse der bevirker at Almine og Spiritual Journeys er gået i ‘dvaletilstand’.

480208_108362366036671_523738134_nFor en uge siden oplevede Almine et medicinsk nødstilfælde. Hun er på vej til bedring og rejsen vil kræve hendes fulde fokus og opmærksomhed. Denne episode har været ekstrem svær for Almine, hendes familie og team.

På nuværende tidspunkt er Almine afsondret og ved at komme sig, og kan ikke modtage hverken gæster eller gaver. På grund af den personlige privatsfære kan vi ikke dele yderligere information. Vi beder oprigtigt om at du respekterer dette ønske.

Almine vil ikke komme til at rejse eller undervise på nogen måde i et godt stykke tid fremover. Med øjeblikkelig virkning er Spiritual Journeys gået i dvaletilstand og Almines online tilstedeværelse vil blive reduceret til et minimum. Nyt om Almines hjemmesider og radioshows vil bliver postet her, og på hendes engelske blog Alminediary.com og Ascension.net

Vær venligst opmærksom på at vi ikke har mandskab eller ressourcer til at besvare emails om disse ting.

Det er ukendt for de fleste at Almine aldrig har taget nogen løn til sig selv fra Spiritual Journeys (hendes virksomhed). Hun har altid brugt overskuddet til at betale lønninger til personale og investere yderligere i ekspansionen af virksomheden. Nu da spirituelle retreats er væk som den primære indkomstkilde, er fremtiden for Spiritual Journeys meget usikker.

Hvis du føler dig inspireret er du meget velkommen til at bidrage med en donation

Almine har for nyligt talt om hvad der er igang i øjeblikket og det er det der nu er sket. Lyt til lydfilerne her.

Det allerbedste vi kan gøre er at holde sammen og fortsætte vores rejse. Lad os mødes på Ascension.net og Facebook så vi kan holde flammen igang til hun kommer tilbage.

Kærligst,
Malue, team Almine

 

 

{ 1 comment… read it below or add one }

nikolaj krarup December 17, 2014 at 15:00

I am so sorry to hear this. Almine is a source of so much inspiration and hope for me. I use belvaspata often and arasatma daily. I pray and hope for a quick recovery for her.

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: